Categoriearchief: nieuws

Bestel je PostNL Kerstzegel en steun ons

2017, het eerste jaar dat er een kerstzegel uitkomt met een uitsnede van het werk van Gozen Doorn. De zegels kunnen worden gebruikt als postzegel in de kerst- en nieuwjaarsperiode voor wenspost via PostNL. De zegels komen in een vel van 10 en zijn langjarig geldig, maar wie zegt dat je ze op moet sturen? In een leuk lijstje op het toilet zijn ze ook bijzonder. Bestellen doe je door een berichtje te sturen naar ons e-mailadres. Vergeet daarin niet je adresgegevens te vermelden. Je krijgt dan een mail retour met de betalingsgegevens. Zodra je betaling is ontvangen, sturen wij je de zegels toe. Een vel van 10 zegels kost €15. Het opgeld komt ten goede aan het beheer van Gozen Doorns oeuvre.

Presentaties in Tumult

Afgelopen weekend werd tijdens de atelieroute Kunst Ronde Venen in Tumult te Abcoude werk getoond van Gozen Doorn, Marco Douma en het gelegenheidscollectief Andrea Rigters, Isis de Lange, Debora Tofani en Roan doorn. Op zondag was er ook een presentatie met de dichters Mieke de Haan en Sybolt Doorn.

Lees verder

De vernieuwde Gozen Doorn website

Een mei maand vol kunstzinnige activiiteiten in Abcoude is een mooi moment voor de lancering van de vernieuwde Gozen Doorn website. Een eerbetoon aan leven en werk van de in 1999 overleden beeldend kunstenaar.

De website is nog niet klaar. Er wordt de komende tijd nog veel materiaal toegevoegd, blijf ‘m dus volgen.